Lediga tjänster

Fristad Bygg är ett lokalt byggföretag på en global marknad med 75-åriga anor. Vi är idag ca 95 anställda som tillhandahåller professionella tjänster inom byggande och förvaltning. Vår inriktning är att vårt avtryck skall vara en produkt från hållbart ansvarstagande och vi tror att nyckeln till effektivitet och god produktivitet bygger på samverkan.

 

För samtliga tjänster och anställda i Fristad Bygg gäller att du värdesätter öppenhet och ärlighet, visar omtanke och engagemang samt har ett ekonomiskt och strukturerat sinne. Du tar gärna ansvar och finner nyfiket vägar för att effektivisera och kvalitetssäkra byggprocessen. Du bidrar till trivseln med din personlighet och deltar entusiastiskt i företagets och medarbetarnas utveckling. Fristad Bygg arbetar aktivt med jämnställdhet och mångfald och ser därför gärna både manliga och kvinnliga sökande utifrån olika bakgrunder.

 

Är du intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att kontakta oss på ansokan@fristadbygg.se eller ta en direktkontakt med vår VD Svante Dahlquist, 0730 82 51 01

 

Lediga tjänster just nu

Vi säljer, konstruerar, projekterar, koordinerar, levererar och monterar massivträstommar, utöver våra traditionella bygg- och förvaltningstjänster. För att möta en ökande efterfrågan och en växande marknad för byggande i trä söker vi nu därför till vårt kontor i Fristad följande tjänster;

 

Konstruktör

Konstruktör för dimensionering av byggsystem i trä. Du har ett helhetsperspektiv med några års erfarenhet för konstruktioner, kombinationer mellan stål, betong och trä, men du brinner lite extra för att konstruera byggsystem i trä och dess egenskaper. Som konstruktör på Fristad Bygg har du en unik närhet till produktion och utförandefas vilket ger tillfälle till utveckling av teknikidéer. Konstruktioner som utvecklas till att ge stabilitet, byggbarhet och god ekonomi i projekten.


CAD projektör

Projektör för framtagande av handlingar för byggsystem i trä. Du modulerar i 3-D modeller och svarar för projektering av träelementen och förbereder datafiler för produktionen av elementen i fabrik. Du stöttar även konstruktören med underlag och samverkar med övriga projektörer i projekten. Genom att optimera produkten, minimera mängden material jobbar du hållbart i flera aspekter. Arbetsuppgifterna är varierande och utmanande, främjar alla skeden i byggprocessen alltifrån utvecklingsarbete och tidiga anbudsskeden till genomförande.

 

För båda tjänsterna tror vi att du är högskoleingenjör, behärskar engelska i tal och skrift för kontakt med fabriken i Österrike.

 

Vi söker även en projektingenjör, inledningsvis som resurs till vårt träprojekt i Skövde;

 

Projektingenjör

Som projektingenjör har du en viktig och central roll i våra projekt. Ansvarsområdet består i huvudsak av att administrera projekt från planering, projektering till slutbesiktning. Du jobbar nära projektledaren och produktionsledningen med frågor kring tidplaner, kalkyler, ekonomiavstämningar, projektinköp och logistik. Du jobbar även i nära samarbete med övriga teamet för att nå uppsatta projektmål och möta kundens önskemål. Vi tror att du har teknisk högskoleexamen eller motsvarande. Arbete i liknande roll sen tidigare är meriterande.

 

Välkommen med din ansökan som vi behandlar löpande.

 

 

   

Den här webbplatsen använder cookies